Wat jij kunt doen?

Gezien onze doelstellingen spreekt het voor zich dat alle collega’s en oud-collega’s een plekje krijgen in ons project. Ook jij kunt op verschillende manieren je steentje bijdragen om van je collega’s echte vrienden te maken.

01

Kom naar één van onze activiteiten

Neem deel aan onze activiteiten. Het is de perfecte manier om je collega’s beter te leren kennen, los van de werkvloer. Een andere omgeving en een ongedwongen sfeer creëren de ruimte om je collega’s echt te leren kennen voor wie ze zijn.

02

Breng een collega mee

Neem je deel aan een activiteit? Breng dan eens een collega mee. Moedig iedereen van je dienst of vestiging uit om ook deel te nemen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

03

Bespreek met je team welke activiteit jullie leuk zouden vinden en doe een voorstel

Wil je graag iets leuks doen met de collega’s van je dienst of vestiging? Bespreek een aantal mogelijkheden en stel je activiteit aan ons voor. Als het past binnen onze doelstelling, bestaat de kans dat we jullie activiteit ook daadwerkelijk organiseren.  Alle voorstellen zijn welkom.

04

Doe een voorstel voor een leuke activiteit

Heb je met je collega’s een leuke activiteit bedacht? Of heb je gewoon zelf een leuk voorstel? Klik op onderstaande knop om ons je voorstel door te geven. We kijken uit naar alle toffe ideeën.

06


Steek je graag een handje toe?

Ben je graag bezig met social media? Ontwerp je graag een flyer of ben je een goede fotograaf? We zijn steeds op zoek naar collega’s die hun talenten voor de vdk vriendenkring willen inzetten. Ook tijdens activiteiten kan je een handje toesteken (bijv. vervoer regelen, scores bijhouden,…)

 

07

Hou je van het organiseren van leuke activiteiten? Versterk ons team.

Wil je graag nog een stapje verder gaan en echt de activiteiten mee organiseren? Dat kan, je kunt je eigen accenten en input geven door mee te werken in het organiserende team. Als bestuurslid bepaal je mee de activiteiten en sta je mee in voor de organisatie ervan.

Meld je hier aan om mee te helpen

Wil je graag meehelpen? Klik op onderstaande knop, vul enkele gegevens in en wij contacteren je heel snel om te bespreken wat je graag wilt doen.

Alle hulp is welkom. Hoe klein of hoe kort ook, iedereen die een handje toesteekt bouwt mee aan een aangename werksfeer voor alle collega’s.

Heb je weinig tijd? Geen nood, We verwachten geen eindeloos en levenslang engagement. Iedere hulp wordt in dankbaarheid aangenomen.

Heb je vragen?

Druk op onderstaande knop en stuur ons een bericht, we antwoorden zo snel mogelijk.

Scroll to Top

Doe hier een voorstel voor een activiteit

Heb je een leuk idee voor een toffe activiteit?
Doe hier zeker je voorstel.


Hoewel we niet kunnen beloven dat we jouw activiteit zullen organiseren, staan we wel open voor alles.

Wil jij meehelpen met de vriendenkring?

Iedereen kan meehelpen, alle hulp wordt geapprecieerd.

Vul je gegevens in,
we nemen snel contact met je op.

Om u de beste surfervaring te geven, maakt deze website gebruik van cookies. (meer info)